Bedrijfsmissie

combinatielogo_esf

Met het project TOPDOV zetten we een volgende stap in ons organisatieontwikkelingsprogramma met de kanteling naar een procesgerichte organisatie. We investeren in het verhogen van de flexibiliteit en betrokkenheid van onze medewerkers zodat we onze belofte van topkwaliteit op een duurzame manier kunnen blijven waarmaken.

Strategie 2022 Samen met een geëngageerde coalitie van werknemers hebben we het afgelopen jaar onze strategie 2022 uitgeschreven. Deze strategie is om verder te groeien als specialist in ons vakgebied. De specifieke doelstellingen omschrijven we in onze Balanced Score Card welke jaarlijks wordt herzien en minimaal 3 jaar vooruit kijkt. Meer info over onze Strategie 2022 is te vinden op deze pagina.

Groep Vorsselmans Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels, gelegen te Loenhout in de provincie Antwerpen. We ontwerpen, installeren en monteren al bijna 50 jaar ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen. Wij zijn zowel actief in de Benelux als in het Verenigd Koninkrijk voor talloze grote en kleine projecten. We hanteren een integrale aanpak van bouwprojecten: we denken mee met de architect en de bouwheer, voeren zélf een diepgravende technische studie uit en overleggen nauw met andere partners tijdens de uitvoering. We garanderen topkwaliteit door onze persoonlijke benadering en materialen van hoge kwaliteit.

Beleidsverklaring Werken aan een duurzame en schone wereld is voor ons erg belangrijk. In deze beleidsverklaring hebben we omschreven hoe we dit kunnen realiseren en uitstralen naar onze directe en indirecte omgeving.

Missie Ons hoogste doel is “topkwaliteit op maat door duurzame samenwerking”, klantentevredenheid staat dan ook bovenaan onze prioriteitenlijst. Hierbij wordt van alle medewerkers verwacht om de afgesproken waarden na te leven in concrete werksituaties van elke dag. Samenwerking, Engagement en Excellentie zijn onze kernwaarden.

Samenwerking Krachten bundelen om een gezamenlijk doel te bereiken

image001-3

Engagement Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid op een eerlijke en oprechte manier. Afspraak = afspraak

image002

Excellentie Onze expertise op een efficiënte manier inzetten voor het leveren van topkwaliteit

image003-1