Garanties

Alles in functie van kwaliteit

U bouwt niet voor de korte termijn. Integendeel, uw bouwwerk moet de tand des tijds doorstaan. En precies daarom is de kwaliteit van uw constructie van cruciaal belang. Dat geldt niet alleen voor ramen en gevelconstructies, maar ook voor zonnepanelen.

Wij garanderen kwaliteit op drie niveaus:

  • Een ijzersterk team –  Bij Vorsselmans werken zo’n 150 mensen die allemaal één doel voor ogen hebben: uw project tijdig en volgens de strengste kwaliteitsnormen opleveren. Die spirit vindt u bij onze productie-arbeiders, monteurs, engineering en onze administratieve medewerkers.
  • Onfeilbaar materiaal –  De keuze van onze vaste gerenommeerde leveranciers is van groot belang. Onze exclusieve samenwerking met Schüco sinds 1988 is hier een goed voorbeeld van.
  • Duurzaamheid –  Bouwen voor de toekomst betekent vooruitkijken. Daarom kiezen we voor materialen die lang meegaan en technieken die de omgeving niet te zwaar belasten. Duurzaamheid wil ook zeggen: kiezen voor de meest milieuvriendelijke, energiebesparende en rendabele oplossing. Vorsselmans besteedt aandacht aan duurzaamheid in de breedste zin, en in élk stadium van uw bouwproject.

Onnavolgbare service

Van bij de start van uw bouwproject maken wij graag deel uit van uw team. Die werkwijze garandeert het beste eindresultaat.

Onze service kenmerkt zich door:

  • Nauwe samenwerking –  We zijn geen leverancier, we zijn uw partner. En dat wil zeggen dat we graag met u meedenken over de beste oplossing. We stellen alternatieven voor en zoeken proactief naar innovatieve invalshoeken.
  • Persoonlijk contact –  Vorsselmans is een familiebedrijf van de tweede generatie. In de voorbije 45 jaar zijn we fors gegroeid en is onze knowhow flink toegenomen. Maar zonder dat we de basiswaarden van een familiale service vergeten zijn. U vindt bij ons nog altijd veel betrokkenheid en direct persoonlijk contact. We nemen ownership van uw project en laten het pas los als het perfect gerealiseerd is.

Verregaande expertise

U vindt bij Vorsselmans een 150-koppig team van vakspecialisten. We zijn opgeleid, getraind én ervaren in onze activiteiten. U mag er dus zeker van zijn dat onze voorstellen en ideeën beantwoorden aan uw unieke bouwsituatie. En dat onze oplossingen altijd van topkwaliteit zijn.

Onze expertise vloeit voort uit drie aandachtspunten:

  • Aluminium als grondstof – Aluminium is decennialang de basis van al onze activiteiten: ramen voor particuliere woningen en gevelbekleding voor utiliteitsbouw. We zijn echte experts en volgen nieuwe marktontwikkelingen op de voet.
  • Technische cel – Ons Research & Development team telt een ruim aantal specialisten. Zij concentreren zich op de technische studie van uw bouwproject. Ze onderzoeken de mogelijkheden en haalbaarheid, stellen alternatieven voor op vlak van duurzaamheid en verwerken de laatste innovaties in hun ontwerpen.
  • 45 jaar ervaring – We hebben onze expertise de voorbije 45 jaar zorgvuldig uitgebouwd. Zo geniet u vandaag van onze rijke ervaring van duizenden projecten voor reeds honderden klanten.

Algemene voorwaarden