Over ons

Groepsfoto Vorsselmans

Groep Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. We ontwerpen, installeren en monteren al meer dan 40 jaar ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen

Toonaangevend familiebedrijf
Onze portfolio telt talloze kleine en grote projecten in België en Nederland. We scoren telkens opnieuw met onze integrale aanpak van bouwprojecten: we denken mee met de architect en de bouwheer, voeren zélf een diepgravende technische studie uit en overleggen nauw met andere partners tijdens de uitvoering. Bovendien garandeert onze persoonlijke benadering topkwaliteit van start tot finish.

Partnership met Schüco
We werken uitsluitend met het Duitse systeem Schüco. De reden? Eenvoudig: dit systeem voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en biedt de beste garanties op een uitstekend eindresultaat. Ons partnership met Schüco garandeert bovendien dat alle producten perfect op elkaar afgestemd zijn.

Of het nu om ramen, gevels of zonnepanelen gaat, Vorsselmans staat voor samenwerking, engagement en excellentie. Benieuwd wat dat in de praktijk betekent? Bekijk de video:

Algemene voorwaarden