Wie zijn wij?

Met meer dan 165 medewerkers is Vorsselmans een van de grootste werkgevers in de regio. Samen werken we aan complexe gevelbouwprojecten voor onze klanten. Dit doen we met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid vanuit een schitterend kantoorgebouw in Loenhout.

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor welke vacature je ook solliciteert, we rekenen op je inzet en je enthousiasme. Je hebt zin om steeds weer voor je klanten en hun unieke projecten te gaan – dit omdat een keurig afgewerkt project je trots maakt én omdat je graag deel uitmaakt van een team dat innoverende bouwconstructies realiseert.

WAT BIEDEN WIJ?

Een goede mix van ervaring en jong talent zorgt voor een aangename werksfeer. We houden vast aan persoonlijk contact en transparante communicatie, we genieten van team-events en we betrekken je graag bij de groei van het bedrijf.

Productiemedewerker

“Ik werk reeds meer dan 10 jaar in de productie bij Vorsselmans. Het gegeven dat ik dagelijks kan meewerken aan de realisatie van prachtige en vaak zeer specifieke projecten, geeft mij telkens een goed gevoel. Tevreden klanten maken tevreden medewerkers!”

Samenwerking

Krachten bundelen om een gezamenlijk doel te bereiken

Engagement

Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid op een eerlijke en oprechte manier. Afspraak = afspraak

Excellentie

Onze expertise op een efficiënte manier inzetten voor het leveren van topkwaliteit

Vlot bereikbaar

Uitstekend georiënteerd door onze centrale ligging tussen Antwerpen en Breda

Teamgeest

Een hecht team; een gezonde mix van jong geweld en solide ervaring