Gevelbouw groeit in het buitenland

Tegen de economische stroom in, zijn onze gevelactiviteiten in volle expansie. Zo werden recent heel wat nieuwe bouwprojecten opgestart in de Benelux, en voor het eerst ook in het Verenigd Koninkrijk.

 

Londen
Ondanks de zware concurrentie vanuit lageloonlanden in Oost-Europa, groeit ons familiebedrijf fors. Niet alleen in de vertrouwde Benelux-markt, maar ook daarbuiten. In Londen wordt momenteel de engineering opgestart van een 28 verdiepingen tellende toren, vlakbij het Olympisch Stadion. Speciaal voor de Engelse markt heeft Vorsselmans samen met een Nederlandse partner een vennootschap opgericht, VGV Façades, om ook op lange termijn zaken te doen in deze groeimarkt.

 

De Vorsselmans-strategie: kwaliteit
“Kwaliteit op maat wint op termijn altijd van een goekope prijs”, luidt het motto. Afspraken nakomen, streven naar een optimale samenwerking met de klant, geëngageerde medewerkers die trouw zijn aan het bedrijf… De klant vindt het allemaal vanzelfsprekend, maar voor veel gevelbouwers is het dat niet. Door in het buitenland samen te werken met betrouwbare en gerenommeerde partners, groeit ook daar het vertrouwen in de kwaliteit van ons product en ons bedrijf.

 

Benelux
In Nederland werden pas enkele grootschalige publiek-private projecten opgestart, zoals de gevangenis in Zaandam, het overheidskantoor Rijnstraat 8 in Den Haag en het gerechtsgebouw in Breda. In Luxemburg is de voorbereiding begonnen voor het KONS-project, een indrukwekkend kantoorgebouw met appartementen tegenover het centraal station.
Door actief te zijn in verschillende regio’s, zijn we minder afhankelijk van één markt, waardoor pieken en dalen beter opgevangen worden. Natuurlijk blijft onze thuismarkt van groot belang. Met projecten zoals het nieuwe NATO-hoofdkantoor in Evere, het ziekenhuis in Knokke, appartementen van het Nieuw-Zuid in Antwerpen en enkele ‘scholen van morgen’ en woonzorgcentra is de werkzekerheid voor onze medewerkers op dit moment gewaarborgd.

 

Neem zeker een kijkje op onze Engelse website: www.vgv-facades.com

Bekijk onze gevelprojecten hier.