Investeren in een moderne werkomgeving

Ook bij Vorsselmans op kantoor wordt er voortdurend gezocht naar (digitale) toepassingen om onze werkomgeving aangenamer te maken. Zo werd er onlangs een videoconference systeem geïnstalleerd in de grote vergaderzaal.

Met dit video conference systeem en Skype-software kan je van op afstand vergaderingen plannen of volgen. Tijdens de vergadering kan je de computerschermen van de verschillende deelnemers met elkaar delen om een vlotte communicatie met documenten of tekeningen mogelijk te maken. Zo hopen wij positief bij te dragen aan enkele kernwaarden van het bedrijf.

  • Moderne werkomgeving: we laten onze medewerkers werken in een “state of the art” -werkomgeving waarbij dit soort digitale toepassingen onmisbaar zijn in de toekomst.
  • Samenwerking: een betere, snellere en vlottere communicatie met collega’s, klanten of leveranciers zorgt op termijn voor een duurzame samenwerking.
  • Duurzaamheid: soms zitten personen 3u in de auto / trein / vliegtuig om een vergadering van 1u bij te wonen. Met dit systeem beperken we onnodige verplaatsingskilometers.