Nieuw bij Schüco

Schüco FWS 35 PD – Panorama Design

Een strakke architectuur vereist grote glaspartijen in combinatie met smalle profielsystemen. De kloof tussen esthetiek en smalle constructievereisten kan nu volledig worden overbrugd met de gevel Schüco FWS 35 PD (Panorama Design), met zijn geringe aanzichtbreedte van 35 mm. 
 
De nagenoeg profielloze transparantie van de thermisch hoog geïsoleerde aluminiumconstructie is uitermate geschikt voor gevelpartijen in luxueuze residentiële en commerciële panden. Het systeem, dat met drievoudige beglazing tot een dikte van 52 mm kan worden gebouwd, heeft een passiefhuiscertificaat en bereikt Uf-waarden tot 0,90 W/(m²K) dankzij zijn isolatietechnologie. 
 

Schüco Gevel FWS 60 CV

Vorsselmans_ fws_60_cv

Nieuwe generatie klassieke en verdiepinghoge raamstroken met een breed toepassingsgebied; maximale transparantie, slanke aanzichten en hoge mate van functionaliteit

De steeds hogere eisen voor geluidwering en thermische isolatie hebben de laatste jaren tot steeds massievere gevelprofielen geleid. Daarbij leken technische eisen niet verenigbaar te zijn met een elegant gevelsysteem. Met het gevelsysteem Schüco FWS 60 CV (Concealed Vent) is Schüco erin geslaagd een revolutionaire oplossing voor moderne gevels te ontwikkelen, met de meest smalle aanzichten, de hoogste mate van functionaliteit en met een optimale thermische isolatie. 

Twee bouwdieptes gecombineerd met de individueel bruikbare bouwkundige aansluiting maken uiteenlopende toepassingen mogelijk met de meest eenvoudige montage: van klassieke verdiepinghoge raamstroken tot losse ramen. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, Schüco FWS 60 CV biedt een optisch elegante opwaardering van het vastgoed met tegelijkertijd optimale thermische isolatiewaarden.