• Project: Stratford Edge
  • Aannemer: Weston Homes
Dit is de grid-sizer. Do not remove!

Stratford Edge

Stratford Riverside, Stratford, London, UK

Een wereld van luxe

Stratford Riverside is een prachtig adres in één van Londens snelst groeiende districten. Mede door de superieure kwaliteit van Weston Homes, biedt Stratford Riverside woningen van individualiteit, kwaliteit en comfort.

Het winnende uitzicht

Stratford Riverside – je wordt begroet door een imposante en elegante gevel met stijlvolle designkenmerken welke alle elementen in perfecte symmetrie laten samenvloeien.

De glazen gevels strekken zich uit tot 27 verdiepingen hoog met balkons en glazen muren welke uitkijken op prachtige stadsuitzichten zoals o.a. Canary Wharf, O2 Arena en The Shard.

De prachtige architectuur van het Olympisch stadion, ArcelorMittal Orbit en Londen Aquatic Centre zijn vlakbij gevestigd en de oostkant van het gebouw kijkt uit op het Queen Elizabeth Olympisch park.

Stratford Riverside beschikt over een weelderige buitenruimte met een eigen dakterras- en tuin op het 7e verdiep. Via de lift kom je rechtstreeks uit op het landscape dakterras met bijhorende, speciaal ontworpen, tuin welke je kan verkennen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de rivier en de stad.

 Voor meer informatie over onze UK activiteiten, kijk zeker op www.vgv-facades.com.

 

Stratford Riverside London, the winning view