Wat vinden onze klanten

“Van begin tot het einde ontzettend professioneel: van verkoop, projectleiding, plaatsers én onderaannemers. Zelfs mét de Covid-situatie slaagden zij erin om steeds duidelijke uitleg te geven omtrent de planning. Een topteam!”

N. Luyts

“Dit bedrijf is zijn reputatie waardig: niet de goedkoopste maar wel de degelijkste met de grootste nazorg. Alles klopt!”

L. Wynants

 

“Het eerste contact voor onze zonnepanelen was met een zeer aangename man die technisch zeer goed onderlegd is, de klant begrijpt en de werken goed coördineert en opvolgt.”

Wilms

 

“Mensen met kennis en passie. Zeer professioneel, staan open voor oplossingen bij moeilijkere projecten.”

P. Verelst

 

“Wij zijn blij dat we voor Vorsselmans hebben gekozen. Alles was correct en goed.”

M. van Wijk

 

“Alles verliep perfect van het eerste onthaal in de toonzaal tot en met de oplevering. Als klant word je correct en stipt op de hoogte gehouden.  Ik ben zeer tevreden over de verhouding prijs/kwaliteit. Ik prijs Vorsselmans als bedrijf nu al aan bij anderen! En ik verneem in mijn omgeving dat er nog meer super tevreden klanten zijn. Kortom, een voorbeeld voor veel andere bedrijven.”

Fonteyne  

 

“Uitstekend product tegen competitieve prijs en heel goede vakmensen op de werf.”

B. Peeters 29-03-2018

 

“Super snelle levering van onze zonnepanelen, afspraken steeds prima nagekomen.”

Huybrechts

 

“Heel tevreden over het ganse verloop van de werken. Heel efficiënte en correcte medewerkers. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking.”

M. Haseldonckx

 

“Goede ploeg; netjes gewerkt, efficiënt, goede communicatie met de klant betreffende de werkzaamheden.”

B. Van der Elst 

 

“De planning was steeds correct en er werd direct gereageerd op mails over problemen.”

H. Delie

 

“Niet de goedkoopste maar zeker goede kwaliteit.”

K. Thierens 

 

“Wij zijn zeer tevreden over het geleverde en geplaatste buitenschrijnwerk. Ondertussen zijn er ook al verschillende mensen bij ons komen kijken die de samenwerking met Vorsselmans in overweging nemen.”

C. Cliteur

 

“Uw bedrijf laat mij een zeer goede indruk na, bekwame mensen, goede kwaliteit van materiaal..”

A. Delvaux  

 

“Dank aan opmeter en project management want dat was in lijn met de kwaliteit van de ramen en dus wat we eigenlijk ook verwachten…”

O. Van Eem

 

“Super tevreden van de samenwerking. Jullie doe wat jullie zeggen, denken met de klant mee.”

D. van Opstal  

 

“Bij het opstellen van de planning werd er volledig rekening gehouden met onze wensen qua timing.”

K. De Smedt

 

“De paar opmerkingen die ik had, werden altijd goed en snel opgelost!

Goede, bekwame vaklui.”

V. Van Sprengel  

 

“Indrukwekkende showroom, waar heel veel verschillende producten/uitvoeringen/vormen te zien zijn.”

K. Debruyn

 

“Als ik weer zou bouwen, zal ik niet twijfelen om weer zaken met jullie te doen.”

B. van Dijck   

 

“Zeer nauwkeurig werk. Problemen worden meteen opgelost.”

K. Brands

 

“Contact met medewerkers verliep vlot, goede backup in opvolging dossier. Offerte werd nog duidelijker toen deze in detail werd overlopen bij de opmeting door projectleider!”

S. van Laerhoven   

 

“Projectleider was ten allen tijde bereikbaar, zelfs ver buiten kantooruren…. Chapeau  hiervoor want kreeg zo steeds snel antwoorden die andere aannemers nodig hadden om verder te kunnen.”

B. Driessens

 

“Prima ontvangst! Toen we belden voor een afspraak konden we diezelfde dag ’s avonds nog terecht. Zeer knappe showroom, samen met de verkoper gaf dit ons een goed gevoel om voor Vorsselmans te kiezen.”

S. De Bleyser   

 

“Hele aangename ontvangst. Hij nam zijn tijd om ons een duidelijk overzicht te geven van jullie aanbod.”

K. van Utrecht

 

“Projectleider maakte zeer veel tijd om alles uitvoerig uit te leggen. Kwam terug op niet voorziene dag voor hem omdat de plaatsers van de panelen een foutje maakten. Hij loste dit mee op.”

E. Bols    

 

“Bijzonder onder de indruk van de projectleider. Veel kennis. Dat werkte prettig samen. We vulden elkaar aan. Top dat hij meekomt op de eerste werkdag. Alle details zitten tenslotte in zijn hoofd. De afstand tussen de tekentafel en de werkvloer is op die manier minimaal. Bij nieuwe projecten hoop ik weer met hem samen te werken.”

G. Oorschot

 

“Ik ben zelf op de werf geweest tijdens de plaatsing. De werfleider/teamleider was zeer duidelijk in zijn uitleg en stond klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Ze hebben naar mijn vragen en opmerkingen geluisterd en hadden een goed contact met hun projectleider om moeilijke situaties op te lossen. Ook ik ben betrokken in deze beslissingen indien nodig en op andere momenten heb ik achteraf feedback gekregen.”

W. Paredis   

 

“Doordachte mensen die weten waarmee ze bezig zijn.”

R. Van Aert

 

“De gevraagde planning was een uitdaging, vooral gezien de vakantieperiode. Vorsselmans heeft hier alles uit de kast gehaald en dit op perfecte wijze!”

B. Dillen

 

“Net als bij de eerste bestelling (in 1994) zijn wij ook nu zeer tevreden over de hele lijn van het traject. Dank u voor de goede service!”

J.Verelst

 

“Zeer tevreden over de materialen en de correct plaatsing. Ook het pro-actief communiceren over openstaande gebreken wordt zeer geapprecieerd.”

S. Bos

 

“Bij de start van ons verbouwavontuur zei onze architecte meteen: voor wat jullie willen realiseren, is er maar één firma waar ik zelf 100 % vertrouwen in heb dat ze ’t op een kwaliteitsvolle manier kunnen realiseren, en dat is Vorsselmans. Ik moet zeggen, ze had gelijk: supercorrecte werkmannen (stipter dan stipt), fantastisch materiaal, propere werf,… Kan zo nog effe doorgaan, maar de boodschap is duidelijk genoeg, me dunkt: echt een fantastische ervaring!”

P. De Vroede

“De monteurs/plaatsers kennen hun stiel en bespraken de moeilijke punten. De samenwerking onder elkaar was goed, ondanks een vrij nieuwe medewerker die zich nog moest inwerken.”

F. Van Hasselt

“Degelijk, eerlijk, professioneel, vriendelijk en luisterbereid. Ook zelfs goede raad i.v.m. kleur van siliconen + zeer proper achtergelaten.”
C. Valcke

 “Zeer vriendelijke en professionele medewerkers! Heel voorzichtig om niets te beschadigen, lieten alles netjes achter, … Een verademing!”
N. Driessens

 “Uitstekende en kwaliteitsvolle service en topmateriaal. Afspraken worden steeds nagekomen. Prima communicatie.   Er werd uitvoerig tijd genomen om de offerte op te maken en alle opties en mogelijkheden te bekijken.”
S. Adriaensen

“Onze ramen/deuren/garagepoort/zonnewering zijn ongeveer 13 jaar geleden geplaatst, prima kwaliteit, geen mankementen! “
S. Hoeymans

 

“Duidelijke planning. Levertijd zoals voorzien. Heel aangenaam dat we werden verwittigd voordat de mensen langskwamen en OOK als dat door omstandigheden niet kon doorgaan.”
T. Ooms

 

“Ik ben erg tevreden dat ik mijn project bij jullie heb neergelegd. Of zoals mijn Nederlandse collega’s het zeggen: het kost wat, maar dan heb je ook wat”.
W. Van Den Heurck

 

“Direct verkocht na eerste indruk. Alles werd duidelijk uitgelegd en de tijd werd genomen om al onze vragen te beantwoorden.”
S. Meersmans

 

“Zeer vriendelijke ontvangst. Grote en ruime showroom, zodat je al een keuze in levende lijve kan maken. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en aan de hand van tekeningen duidelijk gemaakt.”
V. Oudenaert

 

“Zeer professioneel. Mensen met de nodige technische know-how en met de nodige ervaring uit de praktijk. Een geoliede machine waar je trots op mag zijn.”
Rosiers

 

“Prima! Het mee bedenken van ontwerp en constructie was een grote meerwaarde en geeft je een zeker gevoel.”
De Crom

 

“Een bedrijf om “U” tegen te zeggen. Correct op alle gebied. Overal een 10 met dien verstande dat de ultieme perfectie niet bestaat maar dat jullie bedrijf er hard aan werkt om deze na te streven en dat voelen wij als klant zeer goed aan.”
W. Koopmans

 

“Kwaliteitsvol zowel in producten als in klantencontacten”
M. Samaey