Vitrocsa Guillotine

Het Vitrocsa Guillotine frame kent geen limieten qua hoogte terwijl dezelfde hoge kwaliteit en esthetiek kunnen behouden blijven. Perfect in balans, kunnen de mobiele delen (maximum 500 kg per paneel) bewogen worden met de kracht van slechts enkele grammen, hetzij manueel of via een motor.

Er kan op 2 manieren gewerkt worden:

  • een systeem met 2 identieke glazen panelen die elkaar in balans houden qua contragewicht 
  • een systeem met contragewichten aan de zijkanten, dat ongelimiteerde configuraties mogelijk maakt. Het contragewicht is geïntegreerd in de afwerking

 

Vitrocsa by Vorsselmans

Vorsselmans is de exclusieve aanbieder in Vlaanderen van het innovatieve schuifraam­‐systemen van Vitrocsa, een ultraslank, Zwitsers concept dat vele architecten en bouwheren zal bekoren.

Het hele systeem is prachtig ontworpen en verbergt alle tracks en frames in de vloer of in de structuur van het gebouw, zodat alleen het glas zichtbaar blijft.

Maximale glasmaten (18 m2) kunnen worden gebruikt met minimale vergrendelingen tussen de panelen (18 mm) om het zicht zo min mogelijk te onderbreken.

Vitrocsa blinkt uit in design

Dankzij de combinatie van een minimalistisch ontwerp met maximale functionaliteit is Vitrocsa het perfecte antwoord voor de meest prestigieuze bouwprojecten.

Maak één geheel van uw tuin en leefruimte