Vitrocsa

Vorsselmans biedt ook innovatieve schuifraam­‐systemen van Vitrocsa, een ultraslank, Zwitsers concept dat vele architecten en bouwheren zal bekoren. Het hele systeem is prachtig ontworpen en verbergt alle tracks en frames in de vloer of in de structuur van het gebouw, zodat alleen het glas zichtbaar blijft. Maximale glasmaten (18 m2) kunnen worden gebruikt met minimale vergrendelingen tussen de panelen (18 mm) om het zicht zo min mogelijk te onderbreken. Vitrocsa-­ramen voldoen aan de hoogste technische vereisten, de thermische onderbrekingen zijn gegarandeerd en de dichtheid van het systeem is perfect. Het aantal schuivende delen is onbeperkt.   Vitrocsa blinkt uit in:

  • Design: dankzij de combinatie van een minimalistisch ontwerp met maximale functionaliteit is Vitrocsa het perfecte antwoord voor de meest prestigieuze bouwprojecten.
  • Veiligheid: door een meerpuntsvergrendeling en gelaagd veiligheidsglas garandeert Vitrocsa maximale veiligheid. Bovendien worden de sloten aan de binnenkant gemonteerd, waardoor Vitrocsa weinig inbraakgevoelig is.
  • Isolatie: Vitrocsa heeft een goede energie-efficiëntie vanwege drie koudebrug-onderbrekingen. De verhouding tussen het relatief grote glasoppervlakte en het smalle profiel leidt tot uitstekende thermische isolatiewaarden.

Voor een open blik op de wereld