Dit is de grid-sizer. Do not remove!

Record aan zonne-energie opgewekt

U geeft ons een 8,9 op 10!

Na installatie van ramen en zonnepanelen bij klanten, doet Vorsselmans een tevredenheidsonderzoek. En wat blijkt? De meeste klanten zijn héél tevreden. Vorsselmans krijgt een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,9 op tien.

Woning Kalmthout

Porjectwoning te Kalmthout

Bekijk onze solar realisaties

Bel ons: +32 (0)3 690 04 40

Bezoek onze showroom

Wuustwezelseweg 95 –  2990 Loenhout
ma – vr: 8 – 16.30u, za: 9.30u – 12.30u

Maak vooraf een afspraak om wachttijden te vermijden.

Solar referentiekaart

SmartFlower - Laat de wereld zien hoe groen u bent!

Smartflower by Vorsselmans

De Smartflower is een revolutie op het gebied van zonne-energie. Het is het eerste mobiele, “all-in-one plug and play” fotovoltaïsche systeem. En bovenal: een eyecatcher. Hij combineert moderne techniek en elegant design.

Als de zon opkomt, ontvouwt de Smartflower zich tot een grote zonnebloem. De bloembladeren draaien langzaam mee met de stand van de zon. Met een solaroppervlak van ca. 18 m2 wordt alle energie van de zon omgezet in elektriciteit. En gaat de zon onder? Dan vouwt de hij zich weer terug in.  Automatisch. Dag in, dag uit.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons voor meer informatie. Of kom de Smartflower ontdekken in onze tuin.

Vitrocsa Turnable corners

Aantal nieuwbouwwoningen mét zonnepanelen stijgt van 15% naar meer dan 50%

Sinds 2006 moeten bouw- en verbouwprojecten in Vlaanderen aan de Energieprestatie en Binnenklimaat (EPB) eisen voldoen. Sinds 2014 moet elke nieuwbouw ook een minimum hoeveelheid energie halen uit hernieuwbare energiebronnen. Het Vlaams Energie agentschap (VEA) maakte een uitgebreid rapport met een aantal analyses en kerncijfers over EPB in de periode 2006 – 2016.

Hoog tijd voor zonnepanelen via Vorsselmans

Hebt u nog geen zonnepanelen? Grijp dan nu uw kans! Want dankzij forse technologische verbeteringen zijn zonnepanelen vandaag de dag betaalbaar voor iedereen, ook al zijn de grote subsidies geschrapt.

Minimalistische vensters van Vitrocsa

Renovatie van een oude hoeve - vitrocsa

Drukkerij Goossens

Veiling Hoogstraten

3.800 zonnepanelen van 255Wp per stuk op het dak van Veiling Hoogstraten. Dit komt overeen met het jaarverbruik van ongeveer 200 gezinnen.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

AGC Europe Louvain-la-Neuve SOLAR

Energienormen, fiscale voordelen en premies in 2016

De isolatie-eisen zijn nog strenger geworden in 2016 maar wie die beter doet dan de wettelijke norm kan rekenen op enkele belangrijke voordelen!

Renovatie woonhuis Brugge