Vorsselmans groepsfoto
Vorsselmans groepsfoto

Over ons

Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen, deuren en gevels.

We ontwerpen, installeren en monteren al 50 jaar ramen en complexe gevelconstructies van het hoogste niveau. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen.

 

 

Sinds 1972
Vertrouwenspartner
5000 +
Realisaties
180 +
Collega’s

Toonaangevend familiebedrijf

Vorsselmans is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1972 door Stan Vorsselmans.

Ons portfolio telt talloze kleine en grote projecten in België, Nederland en Engeland. Wat ons telkens weer helpt scoren? Onze complete aanpak van onze bouwprojecten: we denken mee met zowel de architect als de aannemer. Bovendien voeren onze ingenieurs steeds een diepgaande technische studie uit en overleggen ze met andere partners tijdens de uitvoering.

Dankzij onze persoonlijke aanpak krijgt u telkens weer topkwaliteit, van A tot Z.

Stan, Mark en Kristel Vorsselmans

Onze waarden

Samenwerking

We bundelen onze krachten om samen onze doelen te bereiken. De klant is altijd onze grootste prioriteit, maar de belangen van het team (en het bedrijf) zijn minstens even belangrijk. Anderen kunnen op ons rekenen en samen vinden we de beste oplossing.

Engagement

Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid op een eerlijke manier.

Samen streven we naar de beste oplossing voor de klant en helpen we elkaar groeien zodat we als team vooruitgaan.

Excellentie

We zetten onze expertise op een efficiënte manier in zodat we topkwaliteit op maat van de klant kunnen aanleveren. We respecteren nauwgezet het budget en houden de wensen van en de afspraken met de klant steeds in het achterhoofd.

Een vooruitstrevende en innoverende partner

Onze missie

Als groeiend familiebedrijf is het onze missie om onze klanten duurzame en innovatieve raam- en geveloplossingen aan te bieden.

We staan voor topkwaliteit & service op maat en een trotse eindklant staat bovenaan onze prioriteitenlijst.

Met een focus op proactieve en open communicatie willen we onze klanten maximaal ontzorgen.

 

Werken bij Vorsselmans

Duurzaamheid & innovatie

Duurzaamheid is niet langer een buzzword. Het is een strategie en een pad dat we samen moeten bewandelen. Binnen de markt, met onze medewerkers.  

Ook bij het ontwerp en de uitvoering van onze gloednieuwe ‘Evergreen’ kantoorruimtes & productiehal hebben we één hoofddoel: het ontwikkelen van een groen en duurzaam gebouw om met Vorsselmans een nieuw tijdperk in te luiden. Een tijdperk waarin Vorsselmans het voortouw neemt in de gevelbouw en in haar bedrijfscultuur. 

Zowel bij de verkoop en engineering als tijdens de uitvoering streven we een optimaal materiaalgebruik na. We besteden niet enkel aandacht aan het beperken van afvalstromen, maar denken ook na over het hergebruik van materialen en recyclage. Circulariteit en Cradle to Cradle zijn de nieuwe focuspunten.

Meer over duurzaamheid

Garanties

Of het nu om ramen, deuren, complexe geveltechnieken of zonnepanelen gaat, Vorsselmans staat voor samenwerking, engagement en excellentie.

Alles in functie van kwaliteit

Onze oplossingen zijn 100% Vorsselmans: geproduceerd in eigen atelier en geïnstalleerd door onze eigen montageteams. En dat volgens de kwaliteitsvoorschriften van FAC en VMRG.

Verregaande expertise

Bouwen en renoveren wordt steeds complexer. Daarom investeren we elke dag in de juiste opleidingen zodat onze medewerkers altijd mee zijn met de laatste evoluties en trends. 

Uitstekende service

Ons werk eindigt niet na de installatie van uw aluminium ramen en deuren. U kunt altijd op ons serviceteam rekenen wanneer u een expert nodig heeft.

Veiligheidsladder

Vorsselmans doet het veilig. Altijd!

Het welzijn van onze medewerkers is essentieel voor onze werking. Samen werken we aan een veilige werkomgeving door bewust veilig gedrag te tonen.

Bij Vorsselmans is veilig werken dan ook een mentaliteit die door heel de organisatie wordt uitgedragen.

Veiligheid bij Vorsselmans

Deel uitmaken van ons team?

Met meer dan 185 medewerkers is Vorsselmans een van de grootste werkgevers in de regio. Samen werken we aan complexe gevelbouwprojecten voor onze klanten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid vanuit ons schitterend kantoor in Loenhout.

Voor welke vacature je ook solliciteert, je maakt deel uit van een team dat innovatieve bouwconstructies realiseert.

Word jij ook #trotsoponswerk?

Bekijk de vacatures