Vorsselmans HQ Evergreen
Vorsselmans HQ Evergreen

Duurzaamheid bij Vorsselmans

Zowel bij de verkoop en engineering als tijdens de uitvoering streven we een optimaal materiaalgebruik na. We besteden niet enkel aandacht aan het beperken van afvalstromen, maar denken ook na over het hergebruik van materialen en recyclage.

Circulariteit en Cradle to Cradle zijn de nieuwe focuspunten.

Topkwaliteit op maat door duurzame samenwerking

Bouwen aan een duurzame strategie

Als groeiend familiebedrijf is het onze missie om onze klanten duurzame en innovatieve raam- en geveloplossingen aan te bieden. We staan voor topkwaliteit en service op maat!

Met onze duurzame strategie willen we inspelen op groeiende uitdagingen. Te denken valt aan de strengere duurzaamheidseisen van aanbestedende overheden en privéklanten, de EU Green Deal en de EU Taxonomie. Maar ook de veranderingen in bouwmethodes, de vraag naar circulaire materialen met een lage CO2 voetafdruk en bouwindustrialisatie zijn prangende uitdagingen.

Op deze uitdagingen in de markt moeten we reageren. Vandaar stelde Vorsselmans is samenwerking met Sustacon een Duurzaamheidsrapport op welke onze duurzame strategie vormgeeft.

Bekijk hier ons duurzaamheidsrapport
Onze eigen showcase

Evergreen

Ook bij het ontwerp en de uitvoering van onze gloednieuwe ‘Evergreen’ kantoorruimtes & productiehal hebben we één hoofddoel: het ontwikkelen van een groen en duurzaam gebouw om met Vorsselmans een nieuw tijdperk in te luiden.

Een tijdperk waarin Vorsselmans het voortouw neemt in de gevelbouw en in haar bedrijfscultuur! 

Evergreen

Graag meer weten?

Graag op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en duurzame stappen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.