Vorsselmans gevelbouw NATO
Vorsselmans gevelbouw NATO
Projectbouw

Publieke gebouwen

Een greep uit onze duurzame en innovatieve raam- en geveloplossingen in publieke gebouwen.

Waarom Vorsselmans?

Kwaliteit springt in het oog

Duurzame materialen

Al onze projecten worden gekenmerkt door kwaliteit, dat is duidelijk. Maar terwijl we streven naar kwaliteitsvolle realisaties, hebben we ook aandacht voor de duurzaamheid van onze oplossingen.

Ook uw project in de publieke sfeer is er eentje voor de lange termijn. Daarom kiezen we steevast materialen die duurzaam zijn én denken we ondertussen aan onze planeet. Zo verkleinen we onze voetafdruk en is cradle to cradle vaak de norm.

Jarenlange expertise

De fundering van een sterk project

Een sterk team dat als een geoliede machine werkt is de beste fundering van een geslaagd project. Daarom zetten onze experts hun jarenlange ervaring en expertise in om uw ramen en gevels tijdig, veilig en netjes op te leveren. Met respect voor uw wensen, en in samenwerking met andere experts in de bouwsector.

Service waar u op kunt bouwen

Service & onderhoud 

Na de oplevering van uw ramen en gevels staat u er niet alleen voor. In tegendeel: we voorzien uitgebreide onderhoudsdiensten zodat uw project tegen de tand des tijds bestand is. We voeren preventief onderhoud uit op hang- en sluitwerk, we inspecteren alle dichtingen en controleren de oppervlaktebehandeling. Een onderhoudscontract laat u zorgeloos genieten van uw investering.

Meer weten over onze projecten?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze realisaties en oplossingen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.