Vorsselmans gevelbouw AGC
Vorsselmans gevelbouw AGC

Een greep uit onze duurzame en innovatieve raam- en geveloplossingen in kantoorgebouwen.

Waarom Vorsselmans?

Kwaliteitsvol werk

Elke dag duurzame kwaliteit

In ons werk streven we allemaal naar de hoogste kwaliteit. En een werkplek die tot in de puntjes is afgewerkt draagt daar aan bij. Daarom investeren we in duurzame materialen die een leven lang meegaan.

Zo houden wij onze voetafdruk in het achterhoofd (met cradle to cradle als de norm waar mogelijk) en krijgt u een eenvoudig te onderhouden gevel voor uw prachtig kantoorgebouw. 

Topexperts

Een sterk team is het halve werk

Het talent bepaalt de kwaliteit van het werk. Daarom stellen we telkens zorgvuldig de juiste teams samen zodat u kunt profiteren van de juiste expertise. Zo krijgt elk project een kwaliteitsvolle gevel, tijdig en netjes opgeleverd, en kunt u erop rekenen dat we uw wensen respecteren en vlot samenwerken met andere bouwpartners.

Service is alles

Service & onderhoud 

Ook nadat we uw project afwerken ontzorgen we u compleet door onderhoudsdiensten aan te bieden. Met een onderhoudscontract van Vorsselmans kunt u bijvoorbeeld rekenen op preventief onderhoud van het hang- en sluitwerk, een inspectie van alle dichtingen en een controle van de oppervlaktebehandeling.

Meer weten over onze projecten?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze realisaties en oplossingen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.