Algemene Voorwaarden

FAC logo

België

Vorsselmans is een actief lid van De Federatie Aluminium Contructeurs in België.

De Federatie Aluminium Constructeurs (FAC) is een onafhankelijke en sterke organisatie van bedrijven, actief in de aluminium gevelbouw en in de productie van raam- en gevelelementen. Door het definiëren van normen en criteria wordt het kwaliteitsniveau gestandaardiseerd en stelselmatig verhoogd, waarbij de raamconstructeur die voldoen aan de FAC-Kwaliteitseisen en -Adviezen zich als hoogstaand kwalitatief-technisch onderscheiden.

Vorsselmans werkt volgens de normen en criteria die opgesteld werden door FAC.

Nederland

Vorsselmans is een actief lid van de VMRG-gevelbouwers in Nederland. VMRG-gevelbouwers werken conform de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen® en zijn in het bezit van het VMRG-Keurmerk®. De normen die aan de keuringen verbonden zijn, kan je in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen® vinden. Natuurlijk voldoen de metalen kozijnen, ramen, deuren, serres en vliesgevels aan de eisen gesteld in het Bouwbesluit, maar de VMRG-gevelbouwers leggen zich een aantal aanvullende en belangrijke extra eisen op.

Hiermee zorgt de VMRG voor optimale kwaliteitsbevordering in de markt van de gevelbouw. De actualiteit van de normen wordt verzekerd doordat de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen® worden aangepast aan de ontwikkelingen in de techniek en aan eventuele wijzigingen in de regelgeving.

Vorsselmans werkt volgend de regels en criteria die opgesteld werden door VMRG.