Gevelbouw projecten Antwerp Tower
Gevelbouw projecten Antwerp Tower

Projectbouw

Vorsselmans ontwerpt, produceert en monteert al 50 jaar ramen- en gevelconstructies voor prestigieuze bouwwerken doorheen België, Nederland en Engeland.  Zo realiseren we kantoor- & bedrijfsgebouwen, scholen, ziekenhuizen, appartementen en woontorens, en industriële gebouwen. 

Met onze focus op een proactieve en open communicatie denken wij mee vanaf het ontwerp tot en met de oplevering en daar voorbij.

Dit alles doen we op maat van uw esthetische voorkeuren én uw budget.

Projectbouw

Duurzame gevels voor elk project

Duurzaamheid, circulariteit en integraliteit worden steeds belangrijker in onze samenleving. Voor ieder project bieden wij de juiste totaaloplossing, op maat van uw wensen. We begeleiden u tijdens het complete bouwproces en garanderen een kwalitatieve oplossing op basis van duurzame materialen. Van ontwerp tot en met de installatie. 

Gevelbouw projecten Calypso Rotterdam

Wonen

Vorsselmans gevelbouw Aertssen HQ

Werken

Vorsselmans gevelbouw Radboud UMC

Onderwijs

Vorsselmans gevelbouw NATO

Publiek

Vorsselmans gevelbouw HAGA Ziekenhuis

Zorg

Vorsselmans gevelbouw Voorzetgebouw Utrecht

Retail

Waarom Vorsselmans?

Alles in functie van kwaliteit

Duurzame materialen

Met gerenommeerde partners leveren we keer op keer kwaliteitsvolle ramen en gevels. Door bewust om te gaan met materialen streven we naar een zo klein mogelijke voetafdruk. Cradle to cradle is voor vele materialen een gegeven.  

Bovendien is een duurzame gevel eenvoudig te reinigen en onderhouden. 

Diepgaande expertise

Een eigen team

Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring. Die ervaring gebruiken ze om een kwaliteitsvolle gevel veilig en vlot op te leveren.

Bovendien zijn onze teams ondertussen goed geoliede machines en werken ze vlekkeloos samen met andere partners en de klant.

Uitstekende service

Service & onderhoud 

Ook na de oplevering van uw kwaliteitsvolle ramen en gevels ontzorgen wij u met service en onderhoud. Zo voeren we preventief onderhoud uit op hang- en sluitwerk, inspecteren we alle dichtingen en controleren we de oppervlaktebehandeling.

Met ons onderhoudscontract geniet u dus zonder zorgen van uw investering. 

Kwaliteit voorop

Keurmerken en certificaten

Alle gevels worden geleverd volgens een kwaliteitskeurmerk. Voor België is dit het FAC-Keurmerk, voor de Nederlandse markt het VMRG-Keurmerk. 

Met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen beschikken we over het ISO 14001 certificaat en hebben we de nodige kennis van en ervaring met BREEAM, WELL, LEED. Zo gebruiken we onze eigen testwand om te voldoen aan de kwaliteitswensen van onze klanten.

Deze zaken worden geborgd in ons kwaliteitsmanagementsysteem, ISO 9001.

Vorsselmans gevelbouw Cordeel HQ
Ambitieuze blik op de toekomst

Engineering en BIM

Bij Vorsselmans hebben we een ambitieuze blik op de toekomst en focussen we ons sterk op innovatie, technologie en duurzaamheid. Een gemotiveerd team van medewerkers leidt dit met veel ambitie in goede banen. Al onze projecten worden door hen met de grootste zorg en precisie uitgewerkt.

Ook BIM staat al enkele jaren centraal als dé samenwerkingswijze in de bouwsector. Met behulp van digitale technologie wordt informatie tijdens de hele levenscyclus van een project gestructureerd beschreven, beheerd en uitgewisseld.

Wij gebruiken BIM in het complete project. Vanaf verkoop- en voorontwerpfase tot engineering en – uiteindelijk – de uitvoeringsfase.

VCA-gecertificeerde gevelbouwer

Montage veiligheid

De veiligheid van onze mensen is cruciaal voor ons. Onze monteurs, directie en leidinggevenden zijn allen VCA-VOL gediplomeerd en hanteren de gedragscodes van de Veiligheidsladder of Safety Culture Ladder – trede 3.

De montage gebeurt door onze ervaren monteurs, aangevuld met een team van vaste onderaannemers. Met de inzet van het juiste materiaal streven we naar veilige werkwijzen.

Lees meer over Veiligheid

Nog vragen? We helpen u graag verder!

Heeft u vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom?

Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Steeds op afspraak. Contacteer ons telefonisch op +32 (0)3 690 04 40, via mail of via ons contactformulier.