Vorsselmans team montage aluminium ramen en deuren gevels
Vorsselmans team montage aluminium ramen en deuren gevels
Over ons

Wij doen het veilig. Altijd!

We dragen het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel.

Daarom zorgen we ervoor dat al onze werknemers hun job kunnen uitvoeren in optimale omstandigheden en ’s avonds gezond en wel naar huis kunnen terugkeren.

Samen werken we aan een veilige werkomgeving door bewust veiligheidsgedrag te tonen.

 

Veiligheidsladder

Omdat de omstandigheden van ons werk en onze werven continu veranderen, moeten we elke dag onze eigen veiligheid én die van onze collega’s in het oog houden. Een goede organisatie van de werkplaats en de bouwwerf vereist waakzaamheid. Daarom hechten we belang aan orde en netheid op de werkplek, maar ook collectieve beveiliging, PBM’s, degelijk materieel, de juiste ingesteldheid én de juiste werkmethode moeten zorgen voor een ongevalvrije werkplek.

Sinds 2021 werkt Vorsselmans mee aan de Safety Culture ladder – of ook wel ‘de veiligheidsladder’. Met deze tool kunnen we onze veiligheid objectief meten, waardoor we inzicht krijgen in hoe het beter kan. Sinds 2022 hebben we met de hele organisatie trede 3 bereikt (met certificaat).

 

Veiligheidsmascotte

Stan Vorsselmans

Onze welzijnscampagne wordt begeleid door Stan, de oprichter van Vorsselmans. Stan is graag gezien in onze organisatie, dus dopen we hem graag om tot mascotte van deze campagne. Samen met onze preventieadviseur trapte hij de campagne af door de werven te bezoeken en de presentaties bij te wonen.

Stan Vorsselmans

We doen het veilig. Altijd!

Bij Vorsselmans stellen we veiligheid voorop. Onder het motto ‘We doen het veilig, Altijd!’ zetten we deze missie nu extra kracht bij. We focussen op veiligheid, orde en netheid, kwaliteit, duurzaamheid en milieu.

Wij zijn oprecht fier op onze realisaties én onze mensen – onze leuze is niet zomaar #trotsoponswerk! Een veilige werkomgeving is belangrijk, en onze mensen bewust maken van veiligheid draagt daar aan bij. Veilig werken is een mentaliteit die door heel de organisatie moet uitgedragen worden.

Ons doel is dan ook om de veiligheidscultuur binnen Vorsselmans de komende jaren verder te ontwikkelen.