Vorsselmans gevelbouw Amphia Ziekenhuis Breda
Vorsselmans gevelbouw Amphia Ziekenhuis Breda

Een greep uit onze duurzame en innovatieve raam- en geveloplossingen in zorginstellingen.

Waarom Vorsselmans?

Alles in functie van kwaliteit

‘Vakwerk voor het leven’ is ons motto. We zorgen voor een kwaliteitsvol project door samen te werken met andere gerenommeerde partners en u als klant, zodat u voor uw patiënten kunt zorgen.

Bovendien kiezen we duurzame materialen die lang meegaan en verkleinen we onze voetafdruk. Daarom zijn veel van onze materialen cradle to cradle.  

En last but not least: onze gevels zijn makkelijk te onderhouden zodat u kunt focussen op wat (of wie) echt telt.

Expertise

Het perfecte team voor de job

We hebben de juiste experts om uw zorgproject tot een goed einde te brengen. Met een heleboel ervaring in de zorgsector weten ze perfect hoe ze elk raam-, deur- en gevelproject moeten aanpakken, ongeacht hoe complex die zijn. En we doen dat door samen te werken, maar ook door met u als klant en andere bouwpartijen zoals architecten of bouwheren samen te werken.

Uitstekende service

Service & onderhoud

Na de afronding van uw project zorgen we nog steeds voor u. Met een Vorsselmans onderhoudscontract hoeft u zich geen zorgen te maken over de toestand van uw project. We zorgen ervoor dat uw hang- en sluitwerk, afdichtingen en oppervlaktebehandelingen van de hoogste kwaliteit zijn en houden ze in de gaten zodat u dat niet hoeft te doen.

Meer weten over onze projecten?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze realisaties.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.