Oak Cancer Centre

Het Oak Cancer Centre is een opvallend nieuw gebouw aan de poort van het wereldberoemde kankerziekenhuis en onderzoekscentrum in Sutton. Het zal nieuwe poliklinische faciliteiten, medische dagbehandeling en samenwerkingsruimte voor klinische onderzoekers bieden om de diagnose en behandeling van kanker voor patiënten te versnellen.

Gebouwtype Onderwijs
Locatie Sutton, UK
Architect BDP
Aannemer ISG

Project

Het Oak Cancer Centre zal meer dan 400 onderzoekers van The Royal Marsden’s Sutton- en Chelsea-sites samenbrengen. Het gebouw is ontworpen om samenwerking te stimuleren en de ontwikkeling van nieuwe kankerbehandelingen te versnellen. De naam erkent de Oak Foundation, die 25 miljoen pond schonk voor de bouw van dit centrum.

Duurzaamheid

 

Bij alle werkzaamheden aan het Oak Cancer Centre stond duurzaamheid voorop. Het gebouw is speciaal ontworpen om te voldoen aan het BREEAM-certificeringsmodel voor duurzaamheid – van het initiële projectontwerp en de materialen tot het bouwproces zelf.

Dit gebouw zal letterlijk levensveranderend zijn voor degenen die er binnenkomen.

Wist-je-dat?

De eerste steen bij het Royal Marsden Oak Cancer Centre gelegd werd door Prins William? Hij is al meer dan 13 jaar president van dit hospitaal.

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties