Gevelbouw projecten Montevideo Rotterdam
Gevelbouw projecten Montevideo Rotterdam

Een greep uit onze duurzame en innovatieve raam- en geveloplossingen in woongebouwen.

Waarom Vorsselmans?

Kwaliteitsvol wonen

Duurzame projecten

Wij maken vakwerk voor het leven, en dat is voor uw woningproject cruciaal. Omdat we met gerenommeerde partners samenwerken en enkel de beste materialen kiezen voor onze ramen en gevels, kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

Door bewust gebruik van materialen houden we onze voetafdruk klein en is cradle to cradle voor veel materialen intussen de norm. Bovendien zorgen we ervoor dat u de gevel en ramen makkelijk kunt reinigen en onderhouden. Geen gedoe, enkel genieten.

Alleen de beste experts

Het ideale team

Onze vakmensen beschikken over een uitgebreide expertise die ze bij ieder project inzetten om uw kwaliteitsvol woningproject tijdig en veilig op te leveren. Dat doen we met respect voor uw wensen en in samenwerking met andere bouwpartners. Want als team bereiken we meer.

Zorgeloos genieten van uw woonproject

Service & onderhoud 

Na het afronden van uw woonproject ontzorgen we u nog steeds door service en onderhoud aan te bieden. Krijg met een Vorsselmans-onderhoudscontract preventief onderhoud van uw hang- en sluitwerk, een inspectie van uw dichtingen en een controle van de oppervlaktebehandeling. Zo kunt u op twee oren slapen.

Meer weten over onze projecten?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze realisaties en oplossingen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.