Blog

Koninklijke deuren van Vorsselmans

Een gedreven samenwerking leidt tot een royale opening!

Bij Vorsselmans werken we mee aan allerhande uitdagende projecten over heel België, Nederland en Engeland. Soms zit onze #trots echter in kleinere (spannende) uitdagingen zoals bijvoorbeeld het realiseren van een speciale ingang voor de koninklijke opening.

In 2020 werd Vorsselmans betrokken bij de renovatie van het Provinciehuis Zuid-Holland. De Provincie wilde haar hoofdgebouw grondig moderniseren en verduurzamen wat zou leiden tot een energieneutraal gebouw, hetgeen aansluit bij haar bestaande beleidsdoelen rond klimaat. De verduurzaming en renovatie werd gerealiseerd door hoofdaannemer Kuijpers in samenwerking met Kraaijvanger Architects, DGMR en Valstar Simonis. Vorsselmans werd aangesteld voor het buitenschrijnwerk.

Koninklijke opening 

Met oog op de officiële (koninklijke) opening op 14 september, diende een grote ruit met spoed vervangen te worden door een dubbele deur. De bestelling door hoofdaannemer Kuipers werd in week 25 doorgegeven met het oog op montage in week 35. Een leuke uitdaging voor ons team! Gedreven door onze waarden samenwerking en engagement slaagden we er in om de deur in week 35 te plaatsen.

Het zit ‘m soms in kleine dingen. Wij zijn alvast fier op dit project en zijn blij de koninklijke entree vlot te kunnen laten verlopen! 😉