Mark Vorsselmans
Blog

Mark Vorsselmans 30jaar dienst

1 augustus 1992 vieren we feest!

Deze datum staat in het Vorsselmans geschiedenisboek beschreven als een belangrijke dag. Dit was namelijk de eerste werkdag van Mark Vorsselmans in het bedrijf van zijn vader, oprichter Stan Vorsselmans. Dat de kinderen van Stan wilden verder bouwen aan wat hun vader gestart was, stond vast. Zowel Mark als Kristel groeiden op met (en in) het bedrijf en voelden aan dat er ook voor hen een plaats was. Stan was echter duidelijk: “je moet zélf je weg bewandelen en tonen wat je waard bent’.

Zo gezegd, zo gedaan. Mark begon in 1992 in het productieatelier en een half jaar later begon hij als monteur op de werven. Een periode dat hij zelf omschrijft als “de beste leerschool”. Na deze ervaring was Mark klaar voor een nieuwe rol bij Vorsselmans, nam hij zijn functie als projectleider op en groeide zo door naar de directeursstoel in 2004. Hij was nog maar 34 maar had wel al 12 jaar in een tandem met Stan samengewerkt.

Een hoogdag in augustus dus want Mark blaast 30 professionele kaarsjes uit!

Mark Vorsselmans

Hoog tijd voor een interview!

Mark, vertel ons eens. Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Mijn ideale dag is ’s morgens fris beginnen, wetende dat de klant tevreden is en zien dat er met enthousiasme wordt gewerkt, om dan ’s avonds met voldoening naar huis te gaan.

Wat vind je het leukste aan je job?

Vooral de afwisseling: samenwerken met mensen, zowel met klanten als collega’s.

Wat is de beste (professionele) raad dat je ooit kreeg?

‘Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen’ – wijze raad van mijn vader Stan (lacht).

Wat is jouw geheime wapen?

Mensen inspireren en overtuigen.

Wat is het mooiste compliment dat je ooit als zaakvoerder kreeg?

Dat we trots mogen zijn op zo’n prachtig familiebedrijf!

Welke Vorsselmans-gebeurtenis of dag is jou bijgebleven?

Hoh, dat zijn er al heel veel geweest! Ik denk dan vooral aan de jubileumvieringen van het bedrijf en de talrijke personeelsfeestjes… Maar het meest verrast was ik met toch het filmpje ter gelegenheid van mijn 50e verjaardag. Dat deed enorm veel deugd.

Wat zou je nog willen meegeven aan collega’s?

Zorg voor een gezond evenwicht tussen uw werk, uw privéleven en uw gezondheid zodat je dagelijks dingen kan realiseren waar je trots op kan zijn.

Mooie afsluitende woorden. Bedankt voor dit interview en… op nog vele jaren!