Den Berk Délice

Om het inpakken van de tomaten van de verschillende vestigingen te centraliseren besloot Den Berk Délice een nieuwe inpakloods te bouwen op de Kluis te Hoogstraten. Het gebouw van bijna 11.000 m² omvat naast de inpakloods ook een administratief kantoor en conciërgewoning. Het gebouw werd volledig vorm gegeven volgens de huisstijl van Den Berk Délice. Zowel de architectuur als het interieur werden ontworpen en gecoördineerd door LV-architecten.

Gebouwtype Werken
Locatie Hoogstraten
Architect LV-Architecten
Aannemer Martens Industriebouw

Grote glaspartijen om te genieten van het prachtige uitzicht

Atypisch is dat het kantoor zich achteraan het perceel bevindt. Hier werd bewust voor gekozen, zodat de kantoren en vergaderruimtes zicht bieden op het waterbekken met het omliggend groen en de kathedraaltoren van Hoogstraten. Grote glaspartijen waren hier dan ook een must om ten volle van dit uitzicht te genieten.

Om de toegang achteraan voldoende duidelijk te maken voor klanten, werd ervoor gekozen om de inkom vorm te geven als een serrekap. Intern zijn de kantoorruimtes georiënteerd rond een centrale belevingsruimte. Om voldoende licht te laten toetreden, werd gebruik gemaakt van een glazen sheddak. De vorm ervan verwijst opnieuw naar de teelt in de serres van Den Berk Délice.

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties