Vorsselmans aluminium ramen en deuren
Vorsselmans aluminium ramen en deuren

Moderne woning DS

Een jong gezin koos voor een openstaande woning buiten de stad om te genieten van stilte en vooral: zonlicht. 

Locatie Schoten
Architect Mertens Architecten

Tevreden klant aan het woord

“Zo’n raam uit één stuk tekenen en wensen is één ding, het ook daadwerkelijk geplaatst krijgen een tweede. We zijn erg blij dat Vorsselmans het kon leveren en ook zonder problemen kreeg geplaatst. Een knap stuk vakmanschap!”

Het grote belang dat ze hechten aan de tuin en het gelijkvloers, leidde tot een ontwerp met grote raampartijen, en zelfs één raam van zulke afmetingen dat enkel een specialist het kan plaatsen.

De zitkamer is comfortabel ingericht maar het meest opvallende element is een reusachtig raam van maar liefst 5 meter breed, dat een prachtig panorama biedt op de tuin.

Bij deze woningen zorgden we ook voor de overige schuiframen. Deze ramen kenmerken zich niet alleen door hun uitstekende isolerende eigenschappen, maar ook door hun zeer verfijnde omlijstingen. In zekere zin staat of valt het effect van het ontwerp van deze woning met de kwaliteit van de ramen – en die kwaliteit is zichtbaar hoog.

– Artikel over dit project verscheen in The Art of Living – 3 – 2022

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties