Pool Street West

Pool Street West maakt samen met Marshgate deel uit van UCL East, een nieuwe UCL-campus van wereldklasse in het Queen Elizabeth Olympic Park.

Het eerste gebouw van de nieuwe campus, dat in 2022 in gebruik wordt genomen, zal innovatie en inclusiviteit belichamen. Hier zullen onderzoekers, studenten, lokale gemeenschappen en het bedrijfsleven samenwerken aan lokale en mondiale uitdagingen en oplossingen ontwikkelen die een eerlijkere, duurzamere wereld zullen opbouwen.

Gebouwtype Wonen
Locatie London, UK
Architect Lifschutz Davidson Sandilands
Aannemer Vinci Construction

State of the art faciliteiten

Labs, onderwijs- en onderzoeksruimten komen naast gemeenschappelijke ruimten met informele zitplaatsen en open ruimten, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om samen te werken en te socialiseren. De laboratoria zullen studenten en academici de nieuwste instrumenten bieden om experimenten uit te voeren, zowel chemische en archeologische als mechanische.

Een gebouw voor de gemeenschap

Pool Street West is ontworpen om de creatie van een innovatieve academische programmering aan te moedigen en zal ook ruimtes bieden voor evenementen en activiteiten die voor iedereen toegankelijk zullen zijn. De voorstellingen, tentoonstellingen, workshops en openbare lezingen die er worden gehouden, zullen bijdragen tot een levendige en creatieve leeratmosfeer en zullen de deuren van de UCL op geheel nieuwe manieren openen.

Kamers met uitzicht

De nieuwe accommodatie zal tot de beste in Londen behoren.

De twee torens aan weerszijden van het podium, die zich verheffen boven een aangelegd dakterras, zullen onderdak bieden aan meer dan 500 studenten, met accommodatie ontworpen als clusters van slaapkamers die keuken- en woonruimten delen. Elke cluster zal ook een gemeenschappelijke ruimte hebben met uitzicht in drie richtingen over het Queen Elizabeth Olympic Park.

Trots om met VGV Façades aan dit uitdagend & knappe project te kunnen samenwerken!

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties