Blog

Een geslaagde Open Bedrijvendag

Een warme ontvangst.

#trotsoponswerk

Op zondag 1 oktober 2023 openden wij onze deuren voor het grote publiek!

Naar aanleiding van ons 50-jarig bestaan vorig jaar, beslisten we om dit jaar opnieuw alles uit de kast te halen door onze kantoren mét nieuwe productiehal Evergreen en Vorsselmans Café open te stellen voor het grote publiek.

Met bijna 3000 bezoekers hebben onze medewerkers kunnen tonen aan familie, vrienden en andere stakeholders waar Vorsselmans voor staat: kwaliteit, engagement en samenwerking.

 

 

#trotsoponsteam

Teamwork

Als we iets doen, doen we het goed!

Maar liefst 100 trotse Vorsselmans werknemers zetten hun schouders onder de organisatie om er een leuke en interessante dag van te maken. Onze uitgestippelde rondleiding werd uitgebreid met praktische proeven zoals o.a. een slingerproef, een voetbaltest (zijn onze aluminium ramen nu écht zo sterk?), een tripje met de schaarlift naar boven, etc.

Ook aan de kleinsten werd gedacht door een spannende kinderzoektocht te organiseren met een heerlijke beloning én – als kers op te taart – hun gezichtjes te laten omtoveren tot superhelden en unicorns 🤩

Fijn dat je erBIJ bent!

De Week van de Bij

Bij zulke organisatie hoort ook een goed doel.

Aangezien onze nieuwbouw Evergreen over één van de grootste groengevels in de Benelux beschikt, werkten we eerder al samen met een lokale imker om een juiste plantenselectie voor deze groengevel te garanderen. Bijen hebben nl. een belangrijke rol als bestuiver van landbouwgewassen, fruitteelten en wilde planten, maar ze hebben het steeds moeilijker om te overleven. Ze vinden moeilijk plaatsen om zich voort te planten en hebben te weinig voedsel door een gebrek aan nectar- en stuifmeelrijke bloemen.🐝

Door onze groengevel van de juiste planten te voorzien, hopen wij hieraan een steentje bij te dragen. Als trotse ambassadeur van Week van de bij gaan alle opbrengsten van onze Open Bedrijvendag dan ook integraal naar dit goede doel.

Het feit dat we bovendien onze eigen Vorsselmans honing kunnen telen, is ook mooi meegenomen 🍯