Vorsselmans aluminium ramen en deuren
Blog

Vorsselmans & Schuco: een succesvolle samenwerking

Reeds 40 jaar lang een duurzame en succesvolle samenwerking

Vorsselmans heeft reeds vijftig jaar ervaring in aluminium buitenschrijnwerk voor de particuliere markt en complexe gevelconstructies voor de projectmarkt. Dit houdt in dat wij een toonaangevend specialist zijn en kennis van het vak hebben. We weten keer op keer een gevel van hoogwaardige kwaliteit te ontwerpen, installeren en monteren. Bovendien hebben wij door onze jarenlange ervaring mee mogen werken aan tal van projecten in België en Nederland.

Maar ook is Vorsselmans reeds vier decennia lang één van de belangrijkste Schüco Premium Partners. En daar vertellen wij jullie graag meer over.  

#trotsoponswerk

Een duurzame samenwerking

Een samenwerking tussen Vorsselmans en Schüco leek onvermijdelijk. Dit kwam door de immer toenemende complexiteit van particuliere woningen en gevelconstructies en de steeds strenger wordende eisen wat betreft lucht-, water- en winddichtheid door de jaren heen. Om hierin mee te kunnen gaan sloegen we de handen ineen.

Duurzaamheid, innovatie en de circulaire economie zijn de uitgangspunten voor iedere nieuwe ontwikkeling die we samen aangaan. Bovendien kunnen we ons beiden vinden in het motto: topkwaliteit op maat, waardoor de samenwerking blijft werken.  

Vorsselmans aluminium ramen en deuren

Meer over Schüco

Over Vorsselmans ben je al het een en ander te weten gekomen, maar wat doet Schüco?

Schüco is een mondiale Duitse speler die eveneens aluminium raam- en deursystemen, schuifdeur- en vleugelsystemen ontwerpt en maakt. Hun producten zijn van grote invloed op de uiteindelijke uitstraling van de gevel. De hoofdvestiging van het bedrijf zit in Bielefeld waar ze in 2022 een state of the art kantoor openden.  

Oog op de toekomst

Door de toenemende complexiteit van de gevel en de snelheid van het bouwproces waarmee het wereldbeeld veranderd, kijken beide bedrijven vooral naar de toekomst. We blijven onze producten door ontwikkelen en staan elkaar bij waar nodig.

Dus als je meer wil weten over de oplossingen die Schüco biedt of als je gebruik wenst te maken van de kennis van Vorsselmans, ben je hier op het juiste adres.

 

Meer informatie verkrijgbaar via info@vorsselmans.be