Amphia Ziekenhuis

Het Amphia Ziekenhuis is één van de grootste Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen met opleidingserkenning in Nederland. De locatie ‘Molengracht’  is het centrum voor reguliere specialistische zorg voor Breda en omgeving enerzijds en voor hoogwaardige topklinische en topreferente zorg voor het volledige adherentiegebied anderzijds. In de nieuwbouw zal de acute en intensieve medische zorg evenals een deel van de electieve, planbare zorg worden ondergebracht.

In dit nieuwe, state of the art ziekenhuis kan tegemoet worden gekomen aan de nieuwste eisen met betrekking tot diagnostiek, behandeling en patiëntenzorg.

 

Gebouwtype Zorg
Locatie Breda
Architect Wiegerinck Architecten
Aannemer Consortium Four Care: ENGIE Services - Unica, Trebbe & Van Wijnen

VGV Façades

Een groot project met een strakke deadline. Dat geldt dus ook voor de gevelleveranciers van het Amphia ziekenhuis. In de periode juli – december 2017 moeten zij 3.600 puien (1 m x 2,70 m) en 1.500 m² vliesgevels leveren en monteren. In 2018 volgt nog eens 700 m² vliesgevel. Voor deze gelegenheid bundelen Vorsselmans en De Groot & Visser hun krachten. “We opereren exact in dezelfde branche”, vertelt Marcel Peeters, projectleider van Vorsselmans. “Grote werken voeren we samen uit onder de naam ‘VGV Façades’. Zo spreiden we de risico’s en hebben we meer capaciteit.”

Artikel magazine Stedenbouw d.d. 18 januari 2018

Lees het volledige artikel op:  http://www.stedenbouw.nl/amphia-ziekenhuis-breda-puien-aanbrengen-hoog-tempo/

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties