BMW Meeusen

Op de oude site van Wycam’s, de befaamde “borstbollenfabriek”, in Kalmthout werd de compleet nieuwe concessie van BMW Meeusen gebouwd. Alle activiteiten komen hier onder één dak te zitten. Op die manier krijgen de klanten in één oogopslag een volledig beeld van het merk BMW en van de diensten die het team Meeusen te bieden heeft.

Gebouwtype Retail
Locatie Kalmthout
Architect Bart Van Winckel
Aannemer Bolckmans

Een toekomstgericht bedrijf

In de nieuwbouw worden de nieuwe en premium selection wagens samen tentoongesteld. Ook de receptie, werkplaats, carrosserie, (banden)magazijnen en kantoren krijgen meer ruimte. Ze worden bovendien voorzien van de nieuwste technieken om iedereen zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken.

Samen met architect Bart Van Winckel werd een toekomstgericht bedrijf ontworpen dat zo efficiënt mogelijk ingedeeld werd. De nieuwe gebouwen, gerealiseerd door de firma Bolckmans, voldoen aan de laatste richtlijnen die BMW wereldwijd aangeeft voor zijn showrooms en werkplaatsen. Ook aan alle moderne bouwvoorschriften qua milieu en veiligheid wordt voldaan. 

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties