Groep Van Roey

Groep Van Roey bouwde een nieuw hoofdkantoor met een footprint van 1.150 m² en vier bouwlagen. Architect Reginald Schellen en de bouwheer Van Roey zetten het comfort van medewerkers en klanten centraal, maar hebben ook veel aandacht besteed aan het milieu en de energie-efficiëntie.

 

Gebouwtype Werken
Locatie Rijkevorsel
Architect Reginald Schellen
Aannemer Groep Van Roey
Groep Van Roey en Vorsselmans hebben een gelijkaardige manier van zakendoen. We houden van kwaliteit en een goede uitvoering, met zo min mogelijk miserie. Ons nieuwe kantoorgebouw illustreert dat perfect. Ik ben er best trots op. Marc Bernaerts, oud-CEO Groep Van Roey

Groep Van Roey is een van Vorsselmans’ meest trouwe klanten. Al decennialang werken we graag met elkaar samen: onder het motto “geen woorden, maar daden” vinden onze familieondernemingen elkaar feilloos. We delen dezelfde doelen wat kwaliteit, engineering en engagement betreft. Dat maakt dat we topresultaten kunnen behalen. Dat Groep Van Roey ons als gevelconstructeur uitkoos voor hun nieuwe hoofdkantoor is een deugddoende bekroning van dat samenwerkingsverband.

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties