Moderne villa

Locatie Kruibeke
Architect Johan Buelens

Klant aan het woord

Een fantastisch zicht met een hoge mate van veiligheid, warmtecomfort en gebruikersgemak. Fam. Stuer

“Omdat de woning pal op het zuiden is gericht en we geen bomen hebben die schaduw bieden, krijgen we volle zon in huis. We halen buiten naar binnen.”

Een monumentale villa

Van buiten oogt de natuurstenen villa imposant, zelfs monumentaal. Binnen blijkt de sfeer echter meer tegenovergesteld. De consequent doorgetrokken combinatie van beton en eikenhout ontneemt het beton zijn afstandelijkheid en brengt warmte in het interieur. Achter de hoge ramen, die een weids uitzicht bieden op de Waaslandse velden, is het gezellig begeven aan de haard of in de open keuken. De villa is het resultaat van een geoliede samenwerking tussen architect, interieurarchitect en opdrachtgever.

OPTIMALE KOELING

De hoge ramen aan de achterzijde dragen op hun eigen manier bij aan de uitstraling en de kwaliteit van deze woning. Ze garanderen niet alleen een fantastisch zicht maar ook een hoge mate van veiligheid, warmtecomfort en gebruikersgemak, kenmerkend voor de leverancier Vorsselmans. Ze kunnen niet handmatig geopend worden en schuiven enkel open en toe via het gebruik van de domotica. De motor die de ramen in beweging zet is optisch weggewerkt in het plafond. De andere elementen, zoals sensoren en buizen, zijn ook onzichtbaar.

(uit: Artikel The Art Of Living BE02)

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties