Montevideo

Toen Montevideo op de Wilhelminapier in Rotterdam in gebruik werd genomen, was het de hoogste woontoren van Nederland. Met zijn 156 meter is de toren, naar het ontwerp van het Delftse architectenbureau Menacoo, nog altijd spectaculair en een referentie waar we trots op zijn.

Gebouwtype Wonen
Locatie Rotterdam
Architect Mecanoo
Aannemer BESIX

Werk van topkwaliteit

Voor Vorsselmans was het in dit project vooral zaak om rekening te houden met de enorme belasting op de ramen. Op grote hoogte krijgen de weersomstandigheden namelijk vrij spel. Het was dan ook een hele opdracht om ervoor te zorgen dat de ramen voldeden aan alle eisen.

Ook over het transport hebben we ons het hoofd gebroken: zo’n verticaal transport is een hele klus. Maar eens geplaatst bleek ons werk van topkwaliteit. De ramen in dit gebouw doorstaan de tand des tijds geweldig goed. Het is uiteindelijk een project waar we weinig onderhoud aan hebben.

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties