Vorsselmans gevelbouw
Vorsselmans gevelbouw

Sportoase Groot Schijn

Sportoase bouwde een nieuw zwemcomplex in Deurne en groep Van Roey heeft ons het vertrouwen gegeven hieraan mee te werken

De opdracht omvat gordijngevels (500 m²), sheddaken (125 m²) en een aantal ramen & deuren die we uitvoeren met het Schüco profielsysteem.

Gebouwtype Publiek
Locatie Antwerpen
Architect ZJA
Aannemer Groep Van Roey

Investeringen om aan de vragen van de klant te voldoen

Een uitdaging van dit project is dat het eerst digitaal (BIM) opgeleverd moest worden alvorens men zou starten met bouwen. Om aan deze vraag tegemoet te komen, hebben we toen volop geïnvesteerd in het testen van nieuwe software én een nieuwe aanpak om te voldoen aan de vragen van de klant voor het model waarbij we de nodige gegevens voorhanden hebben om voorbereiding en productie aan te sturen.

Bovendien heeft Sportoase ook een nieuw schaatscentrum gebouwd, gelegen vlak naast het zwembadcomplex. Hierdoor nam onze opdracht in omvang toe. Deze fase werd dan ook weer digitaal opgeleverd alvorens de ruwbouw werkzaamheden konden starten. Hiervoor hebben we dan ook onze nieuwe aanpak aangepast om aan de vraag te voldoen.

Door deze zwembad- en schaatsinfrastructuur wordt de toekomst van de wintersport in Antwerpen veilig gesteld. Als enige olympische stad waar de Zomer- en Winterspelen samen werden gehouden, waren we dat aan onszelf verplicht.

Vorsselmans gevelbouw

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties