The Fitzrovia

The Fitzrovia wordt een futureproof gebouw dat gericht is op de gebruiker en de hoogste normen biedt op het gebied van duurzaamheid, comfort en connectiviteit.

 

 

Gebouwtype Retail
Locatie London, UK
Aannemer KIER

Een futureproof gebouw in hartje London.

De plek om te creëren, samen te werken en te verbinden.

Het herontwikkelingsproject van 87.000 m², bekend onder de naam The Fitzrovia, ligt op 200 meter van Oxford Street en wordt uitgevoerd naar aanleiding van de groeiende vraag naar grootschaliger werkruimte in de kantorenmarkt van West End.

als het project in de herfst van 2024 klaar is, zal het een gebouw opleveren dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van milieu en welzijn – met als doel een NABERS Design & Performance Rating van 5 sterren (uitstekend), BREEAM Outstanding en Platinum WELL accreditaties.

Multifunctioneel gebouw mét oog op biodiversiteit

Een multifunctioneel gebouw in de maak:

  • 65.000m² kantoorruimte
  • 11.000m² retail
  • 9.000m² woonruimte

Het gebouw zal volledig elektrisch zijn, met zonnepanelen als onderdeel van een groen dakterras om de biodiversiteit in het centrum van Londen te bevorderen.

De waarde van het hele werk wordt geschat op £ 65 miljoen.

 

Fitzrovia in uitvoering…

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties