Hoog tijd voor zonnepanelen via Vorsselmans

Hebt u nog geen zonnepanelen? Grijp dan nu uw kans! Want dankzij forse technologische verbeteringen zijn zonnepanelen vandaag de dag betaalbaar voor iedereen, ook al zijn de grote subsidies uit het verleden geschrapt.

U denkt aan (ver)bouwen?

Dan bent u verplicht om minstens E-peil 60 en een aandeel hernieuwbare energie voorop te stellen. Zonnepanelen zijn zonder twijfel de beste keuze. Met een zonnepaneel-installatie behaalt u moeiteloos de E-norm, en de terugverdientijd is opmerkelijk korter dan met andere groene energie-installaties. Zonnepanelen zijn dus niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste én de meest rendabele oplossing.

 

Investeer in zonne-energie en geniet meteen

We moeten u niet vertellen dat energie elke dag duurder wordt – uw energiefactuur doet dat in onze plaats. En dat terwijl zonne-energie gratis beschikbaar is voor iedereen! Investeer vandaag nog: hoe eerder u investeert, hoe sneller u van de winst profiteert. De belangrijkste voordelen van een zonnepaneel-installatie op uw dak:

  • Uw energiefactuur gaat omlaag – De zon schijnt in België en Nederland vaak genoeg om uw jaarlijks energieverbruik op te wekken met een zonnepaneel-installatie.
  • U verdient uw panelen snel terug – Na verloop van tijd hebben zonnepanelen uw investering terugverdiend, omdat u flink bespaart op uw energiekosten. Zonnepanelen van Vorsselmans gaan bovendien lang mee, zodat u lang van gratis zonne-energie profiteert.
  • Prijsverhogingen deren u niet – Energie zal nog duurder worden de volgende jaren. Maar omdat u niet langer afhangt van de stroomleveranciers voor het leeuwendeel van uw energieverbruik, ligt u daar niet wakker van.
  • Uw gebouw wordt meer waard – Een zonnepaneel-installatie doet de marktwaarde van uw gebouw stijgen. Geen investering die het beter doet vandaag.
  • U helpt het milieu een handje – Zonne-energie is 100% groen. Ze is stil, veilig, vervuilt de atmosfeer niet en verspilt geen natuurlijke energiebronnen.

 

Zonnepanelen via Vorsselmans

Vorsselmans garandeert zonnepanelen van topkwaliteit:

  • Leveranciers – Uitsluitend leveranciers van hoge kwaliteit.
  • Certificaten – Alle modules zijn TUV gecertificeerd en CE gekeurd. De fotovoltaïsche panelen zijn gekeurd volgens IEC61215 en IEC61730.
  • Rendement – Alle modules worden afzonderlijk geflasht en hebben een positieve tolerantie tot 5% op het vermelde vermogen. Anders gezegd: het vermogen van uw zonnepanelen ligt hoger dan de fabriekswaarde en dat jaagt ook het rendement de hoogte in.
  • Garantie –  Minimaal 90% opbrengstgarantie na 12 jaar en 80% na 25 jaar. Standaard werken wij met 10 jaar garantie op uw systeem.

Neem contact op voor een gratis offerte.