Vorsselmans Vitrocsa aluminium ramen - gebogen ramen
Vorsselmans Vitrocsa aluminium ramen - gebogen ramen

Modern appartement

Locatie Elsene
Architect Jaspers-Eyers Architects
Aannemer Entreprises Louis De Waele
Architectuur op hoog niveau door Jaspers–Eyers Architecten & Partners

De architectuur van het gebouw werd ontwikkeld op basis van een bestaand gebouw waaraan drie verdiepingen werden toegevoegd. De bekleding van de oude buitengevel moet echter plaats ruimen voor een indrukwekkende voorgevel in witte steen van Marbella. De grote schuiframen en terrassen in blauwe steen verlenen het geheel een zowel spectaculaire als tijdloze look. De achtergevel krijgt nieuwe balkons die een adembenemend uitzicht op de skyline van Brussel bieden.

De elegantie van de condor was een inspiratiebron voor de ontwerpers van de residentie. De omvang en de aerodynamica van het gebouw vormen een eerbetoon aan de grootste roofvogel van Amerika.

Het project bestaat uit een volledige verbouwing tot appartementen van de 7 verdiepingen boven de Guldenvliesgalerij. Het bestaande gebouw wordt tevens 2 verdiepingen opgetrokken en de voor en achtergevels worden vervangen.

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties